מסעדת קימל בגילבוע

 

מסעדת קימל בגלבוע

 

מסעדת קימל בגלבוע היא מסעדת שף ייחודית שהביקור בה מעניק לסועדים חוויה רב-חושית ומרתקת. המסעדה שוכנת למרגלות הר הגלבוע, ואכן היא ממוקמת באופן לא פחות ממושלם אל מול נופי עמק יזרעאל הירוקים ומרחיבי הלב.

תפריט המסעדה מציג בישול בהשראה כפרית-ארצישראלית המושפע משלל מטבחי העולם. התוצאה – אוכל מעולה שניחן בטעמים ובניחוחות קסומים, וכזה המושך אליו קהל לקוחות אנין שיודע לאן כדאי לו להגיע כדי לזכות בהנאה בטוחה. מסעדת קימל בגלבוע היא עוד בייבי של שף שאול בן אדרת, הבעלים והרוח החיה של מסעדת קימל התל-אביבית הוותיקה והמפורסמת. בן אדרת בעל הניסיון העשיר הוא דוגמה לשף מתוחכם שמטיב להוציא תחת ידיו האמונות אוכל גורמה איכותי ונהדר. טביעת ידו של בן אדרת ניכרת בכל ניואנס וניואנס בתוצרת מטבחה של מסעדת קימל בגלבוע. השף המקצוען מקפיד לעשות שימוש בחומרי הגלם המעולים ביותר שיש לאזור צפון ארצנו להציע – החל בתבלינים הרעננים והמקוריים שמעניקים למנות את המגע המדויק, והמשך כמובן בבשר משובח המיושן ומטופל כראוי, ובדגה הטרייה שזוכה להפוך במסעדת קימל בגלבוע למעדן מענג חיך.

בר משקאות ומבחר יינות עשיר, חדר פרטי לאירועים, וסוכת גפנים מקסימה ממתינים לאורחיה של מסעדת קימל בגלבוע. סוכת הגפנים הולמת קיום אירועי קיץ אקסקלוסיביים ומפנקים בעוד שלאירועים גדולים משמש מדרון ההר. בתפריט המסעדה היצע רחב של מנות איכות וכן בראנצ'ים ייחודיים וארוחות שף מומלצות.

סוד האוירה הקסומה של מסעדת קימל

האווירה של מסעדת קימל בגלבוע מביאה אל עמק המעיינות ניחוח מפתיע וכובש הישר ממחוז פרובנס שבצרפת. לבית האבן עם גג הרעפים והחלונות הרחבים בו שוכנת המסעדה מראה מחמם לב ונדיר. בתוך המבנה מקבל את פני הבאים חלל בהיר המשלב בחן רב צבעי לבן ועץ. אלו מעניקים לו מראה יוקרתי אך מסביר פנים. החלונות הגדולים מכניסים את יפי הסביבה לתוך המסעדה יחד עם אור השמש הרך, המתחלף בשעות החשיכה בתאורת נברשות נעימה ואלגנטית. כשמחפשים מקום בילוי אידיאלי בצפון, יש יעד אחד שלא יכזיב ויותיר על לשונכם טעם מצוין של עוד. למקום הזה קוראים מסעדת קימל בגלבוע.

.אורחי אחוזת הגלבוע יהנו מארוחת בוקר במסעדת קימל בגלבוע מול נוף מרהיב של חלקו המזרחי של עמק יזרעאל

תפריט – מסעדת קימל בגלבוע

לחם מחמצת עם שמן זית בלסמי ומלח אטלנטי- למרכז השולחן

מנה ראשונה לבחירה

מרק בצל עם קרוטונים גאודה והרבה בצל

סלט כפרי מבחר ירקות חסות קרוטונים בוטנים רוטב וינגרט וגבינת צאן

פטה כבדי עוף בקלוודוס דבש צנוברים וריבת גזר מתובלת

ריזוטו  סוגי פטריות תרד שמנת שבבי פרמז'ן וכמהין

סלט סלק טרי בוינגרט בלסמי ורימונים צנוברים שזיפים וגבינת סנט מור בורלה

ספיישל היום

מנה עיקרית לבחירה

 אוסבוקו טלה וירקות שורש

נתח קצבים בגריל ברוטב פלפל ומח עצם

פילה סלמון בתנור שמנת רוקפור כרישה וטפנד זיתים

פילה דניס על הפלנצ'ה בשמן זית עשבי תיבול ושום

פורל שלם בתנור ברוטב רוזטת שקדים מתוקים שמנת ושקדים קלויים

קבב טלה ובקר בסלסלת עגבניות נענע וטחינה

פפדרלה פומדורו עגבניות שרי טימין שמן זית

ספיישל היום

  • ·        כוס יין לסועד- san simon -ספרד